6a edició “No val a badar!”

Del 26 de març al 26 d'abril torna la gimcana de llengua "No val a badar!" Està oberta a tots els públics. Hi participen 118 establiments amb indicacions sobre pesos, mides i mesures.

El dilluns dia 26 de març comença una nova edició del joc de llengua No val a badar! que organitzen la Unió de Botiguers i Comerciants de Solsona i el Servei Comarcal de Català del Solsonès. El repte d’aquesta edició és associar 118 paraules, exposades en els establiments col·laboradors, amb indicacions sobre pesos, mides i mesures.

La participació en aquest concurs, que és oberta a públic de totes les edats, convida a conèixer més el comerç solsoní i a jugar amb la llengua. En les bases del concurs cada casella (de les 118 que hi ha) té dues definicions possibles; cal triar quina és la que per significat o relació de sinonímia té a veure amb la paraula que li correspon al cartell (sense oblidar que en les definicions preval la temàtica de pesos, mides i mesures!).Tenint a mà un diccionari general de la llengua catalana o fent ús del cercador de consultes lingüístiques Optimot, aquest repte és molt senzill.

Per fer més àgil el concurs, no s’han de segellar les butlletes als establiments i s’hi ha introduït una numeració que facilita l’associació de cada cartell amb les opcions de resposta de la butlleta.

Les butlletes i les bases es poden recollir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (Ajuntament de Solsona), Oficina de Turisme del Solsonès (Consell Comarcal del Solsonès). També us les podeu descarregar fent clic aquí.

Aquest concurs es tancarà el dijous 26 d’abril. Us animem a participar-hi!