Aquest any fira’t amb la UBIC

La UBIC de Solsona VAL molt!, La Volta a la Fira - room escape, dinar UBIC Solsona - Empresaris per al Solsonès, botigues al carrer, estands d'associats, entrega de premis, 2x1 en atraccions... tot aquesta Fira de Sant Isidre.

En el marc de la 66a edició de la Fira de Sant Isidre de Solsona, torna la campanya Aquest any fira’t amb la UBIC. L’activitat habitual que organitzem és La UBIC de Solsona VAL molt!. El mecanisme de funcionament és el mateix dels darrers anys, totes les compres en establiments associats a la UBIC entre el dijous 10 de maig i diumenge 13 de maig entren en el sorteig de cinc premis en vals de compra. El/la client/a ha d’anotar darrera del tiquet el seu nom, cognoms i telèfon , i dipositar el tiquet a la bústia que hi haurà a l’estand de la UBIC (al passeig, davant dels caputxins). Els premis són: tres tercers premis de 100€ en vals de compra, un segon de 250€ en vals de compra, i un primer de 500€ en vals de compra. Consulteu les bases.

La principal novetat és l’activitat que s’organitza conjuntament amb Empresaris per al Solsonès i La Volta sala d’Escapisme:  La Volta a la fira. És un room escape a l’aire lliure per conèixer d’una manera diferent els comerços i les empreses de casa nostra. Aquesta activitat s’iniciarà i finalitzarà a l’estand que tindrem a la Fira. El preu per als socis és de 3€, i el preu per no associats és de 5€. Les reserves és poden realitzar a l’Oficina de Turisme del Solsonès fins al dijous 10 al vespre, i a partir del divendres al mateix estand de la Fira. A cada sessió hi ha d’haver un mínim de 6 persones, i s’hi pot apuntar un màxim de 12 persones, que s’acabaran dividint en diferents grups per resoldre el misteri. La durada aproximada és de 60 a 75 min. Aquí podeu consultar les sessions

A més a més, volem començar una iniciativa, es tracta d’un dinar obert als associats d’UBIC Solsona i Empresaris per al Solsonès amb l’objectiu de compartir plegats experiències i inquietuds, i acostar-nos com a persones i entitats.  Tindrà lloc el dissabte de Fira, 12 de maig, a les 2 del migdia.

I com ja és habitual, durant els tres dies hi haurà botigues al carrer, estands de socis al passeig, l’entrega de premis de la gimcana de llengua No val a badar, i 2×1 en les atraccions J. Coma (els podeu venir a buscar a l’estand de la UBIC).

 

 

Cartell de la campanya Aquest any fira’t amb la UBIC