Aquest any fira’t amb la UBIC

Us volem presentar Aquest any fira’t amb la UBIC, que és l’eslògan que engloba les tres campanyes per la Fira de Sant Isidre: 1. La UBIC de Solsona VAL molt! El mecanisme de funcionament és el mateix dels darrers anys, totes les compres en establiments associats a la UBIC entre el dijous 11 de maig […]

Us volem presentar Aquest any fira’t amb la UBIC, que és l’eslògan que engloba les tres campanyes per la Fira de Sant Isidre:

1. La UBIC de Solsona VAL molt! El mecanisme de funcionament és el mateix dels darrers anys, totes les compres en establiments associats a la UBIC entre el dijous 11 de maig i diumenge 14 de maig entren en el sorteig de cinc premis en vals de compra. El/la client/a ha d’anotar darrera del tiquet el seu nom, cognoms i telèfon , i dipositar el tiquet a la bústia que hi haurà a l’estand de la UBIC (al passeig, davant dels caputxins). Els premis són: tres tercers premis de 100€ en vals de compra, un segon de 250€ en vals de compra, i un primer de 500€ en vals de compra.

2. El photocall de la UBIC.Tothom que ho desitgi podrà tirar-se una fotografia al photocall de l’estand de la UBIC o en algun establiment associat, pujar-la a Instagram i etiquetar-la amb el hastag #ubicpetitsperovalents. Entre tots els participants es realitzarà un sorteig de quatre vals de compra de 50€ cada un. A més, hi ha una categoria específica per tal que hi pugueu participar els socis de la UBIC, entre els quals es sortejarà un premi de 100€ en vals de compra. El funcionament és el mateix, ara bé el hastag que heu d’utilitzar és #sociubicsolsona.

3. Facebook de la UBIC. Durant els tres dies de fira, tothom que faci m’agrada al Facebook oficial de la UBIC (www.facebook.com/ubic.solsona) entrarà en el sorteig de dos premis de 50€ en vals de compra. El funcionament és molt senzill, simplement cal fer m’agrada i compartir la imatge que es determini en les bases.

Us animem a participar-hi, a fer-ne difusió  i a venir-nos a visitar a l’estand.

A més a més, durant els tres dies hi haurà botigues al carrer, estands de socis al passeig, xerrades i tallers a l’estand de la UBIC, l’entrega de premis de la gimcana de llengua No val a badar, i 2×1 en les atraccions J. Coma.

Bona FIRA!!!

UBIC SOLSONA