Conte contat, ja t’he trobat!

Nova activitat oberta a tots els públics. Passeja per Solsona, aturat als aparadors dels establiments, busca-hi un conte i endevina quin fragment de les bases correspon a aquell conte.

Des d’aquest dilluns 6 de novembre fins al 6 de desembre, la Biblioteca de Solsona i la UBIC fan una campanya conjunta, que té com objectiu pro­mocionar l’hàbit de lectura i difondre els establiments de l’associació. Es tracta d’una activitat oberta a tothom qui vulgui participar-hi, on es treuen els llibres del seu espai habitual per donar-los a conèixer en un entorn diferent: els aparadors dels establiments associats.

El funcionament és molt senzill. En primer lloc, les butlletes es poden descarregar dels webs www.bibliotecasolsona.cat i www.solsonacomercial.com, o bé es poden trobar exemplars impresos a la Biblioteca de Solsona. En aquestes bases hi ha seixanta fragments de seixanta contes diferents, que cal associar a cada un dels establiments i indicar a quin conte corresponen. A continuació, caldrà observar els aparadors de cada un dels establiments participants per saber quin llibre tenen i buscar quin dels fragments li correspon, i anotar-ho a la butlleta de participació en l’espai indicat. Finalment, un cop completada, caldrà dipositar la butlleta a l’urna que hi haurà a la biblioteca, des del 6 de novembre fins a l’11 de desembre.

Aquesta iniciativa segueix la dinàmica del No val a badar!, ja que no s’ha de segellar la butlleta en cap dels establiments participants, la qual cosa agilitza la realització del joc. A més, es lliurarà un obsequi a cada participant que tingui la butlleta encertada, en un acte públic la data del qual es comunicarà més endavant, un cop hagi conclòs el concurs.

Des de la Biblioteca i la UBIC us volem animar a participar-hi, tant a grans com a petits, ja que és una manera lúdica d’enriquir el coneixement de la llengua. A més a més, esperem que es converteixi en una activitat familiar.

Descarregueu-vos les butlletes de participació.

 

Joc per a totes les edats