El passaport

4a edició de la campanya El Passaport de la UBIC, fins al 15 de desembre. Es repartiran 3000€ en vals de compra.

Fins al divendres 15 de desembre podeu participar en la campanya El Passaport de la UBIC, que amb aquesta ja arriba a la seva quarta edició. S’ha distribuït 2000 passaports entre els 125 establiments associats.

El funcionament de la campanya continua essent el mateix. El passaport consta d’onze grups d’establiments, cada un creat de forma aleatòria, al costat dels quals hi ha l’espai per aconseguir els dos segells dels establiments, que han de ser diferents. Cada compra que realitzi el participant, li dóna dret a un segell per omplir el passaport. Ara bé, només hi poden participar majors d’edat i una persona només pot participar amb un passaport, per tal d’intentar igualar les oportunitats entre tots els participants. Un cop omplert, s’ha de portar a la bústia de la UBIC que hi haurà a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.

La dotació econòmica dels premis és idèntica a les anteriors, 3000€ en vals de compra repartits en 33 premis: 20 premis de 50€ en vals de compra, 10 premis de 100€ en vals de compra, 2 premis de 200€ en vals de compra i un premi de 600€ en vals de compra. Es contactarà personalment amb cada premiat i l’entrega de premis tindrà lloc el 19 de desembre. Els guanyadors del sorteig hauran de gastar l’import dels vals durant la campanya de Nadal.