Engegant la festa! (II Edició)

 

L’Associació d’empresaris per al Solsonès i la Unió de Botiguers i Comerciants de Solsona amb el suport de l’Agència SOLCAR, us animem a participar a la segona edició de la festa de les empreses del Solsonès, que tindrà lloc el 19 de setembre a les 20.30h al restaurant El Pi.

Ens fa molta il·lusió poder-vos anunciar que gràcies a l’èxit de l’edició de l’any passat, repetim la festa, i volem comptar amb vosaltres ja que sou els veritables protagonistes d’aquesta vetllada festiva on es posa en valor i es reconeix les empreses del Solsonès. És gràcies a l’esforç i la feina de tots/es les empreses i les persones que en formen part, que fem possible fer créixer en qualitat i quantitat el nostre territori. Per això estem preparant un acte festiu, desenfadat i relaxat, on puguem coincidir tots plegats i engegar la festa.

És per això, que ens agradaria molt poder comptar amb tu i viure aquesta experiència emotiva que estem convençuts que després recordarem amb el temps. A les 20.30 h et rebrem amb un còctel de benvinguda i música a càrrec de l’Eduard Gener. A continuació iniciarem l’acte d’entrega dels reconeixements a empreses del territori per la seva trajectòria professional.  Tot seguit, l’Emili Duró,  llicenciat en ciències econòmiques per  la UAB i per ESADE impartirà una conferència molt divertida sobre com podem millorar la motivació i la mentalitat positiva davant dels reptes que ens presenta la vida diàriament. A continuació podeu veure en el següent link  un breu vídeo d’una de les conferències que ha realitzat l’Emili Duró. I acabarem l’acte sopant a peu dret per poder fomentar les relacions entre els assistents i intercanviar impressions.

  • Dia: Dijous, 19 de setembre a les 20.30h
  • Lloc: Restaurant el Pi (Urb. Pi de Sant Just, Olius)
  • Preu: 25€ / socis de la UBIC o de l’associació d’empresaris per al Solsonès i 30 € / no socis

Si hi estàs interessat, només has de comprar ja la teva entrada abans del 16 de setembre.

Compreu les vostres entrades!

 

Pots convidar als familiars, amics, … al qui creguis oportú! Hi sereu tots i totes benvinguts!

Us esperem per engegar la festa!