Fira de Sant Isidre 2019

Els establiments associats a UBIC Solsona ofereixen dos campanyes per aquesta 67a Fira de Sant Isidre de Solsona: La UBIC de Solsona VAL molt! i #firatamblaubic. A més, hi haurà botigues al carrer i estands a l'espai firal.

La UBIC de Solsona ja té apunt la campanya d’aquesta Fira de Sant Isidre:

Com ja és habitual, torna La UBIC de Solsona VAL molt! El mecanisme de funcionament és el mateix dels darrers anys, totes les compres en establiments associats a la UBIC entre el dijous 9 de maig i diumenge 12 de maig entren en el sorteig de cinc premis en vals de compra. El/la client/a ha d’anotar darrera del tiquet el seu nom, cognoms i telèfon, i dipositar el tiquet a la bústia que hi haurà a l’estand de la UBIC (al passeig, davant dels caputxins). Els premis són: tres tercers premis de 100€ en vals de compra, un segon de 250€ en vals de compra, i un primer de 500€ en vals de compra. Consulteu les bases.

Estrenem nova activitat sota el nom #firatamblaubic , té com a objectiu fer visibles els establiments associats a Instagram, durant els dies de Fira. Consisteix en què els clients dels establiments associats es fotografiïn en els establiments, és indiferent si es fan un selfie, o bé fotografien la compra, o es fotografien amb els botiguers… totes les opcions seran acceptades, sempre que es vegi quelcom de l’establiment. Després han de penjar la foto a Instagram durant els tres dies de la fira, posar-hi el hastag #firatamblaubic i etiquetar @ubicsolsona. La fotografia que aconsegueixi més likes obtindrà un premi fantàstic, i l’establiment en el qual s’hagi realitzat també. Consulteu les bases.

Tornem a col·laborar amb els premis del XXII Zoom fotogràfic de la Fira de Sant Isidre en el tema de comerç de Solsona, concretament amb 100€ en vals de compra pel guanyador d’aquest tema. Consulteu el funcionament del concurs a Fira de Sant Isidre.

A més a més, durant els tres dies hi haurà botigues al carrer i estands de socis al passeig.