Fora Estocs i promocions d’estiu

Deixa’t sorprendre pels establiments de la UBIC El proper divendres 26 i dissabte 27 d’agost, la UBIC de Solsona organitza el sisè Fora Estocs i promocions d’estiu carregat de novetats. L’esdeveniment comptarà amb la participació d’una seixantena d’establiments associats de diversos sectors. La principal novetat és la dinamització de la zona comercial el dissabte 27. A […]

Deixa’t sorprendre pels establiments de la UBIC

El proper divendres 26 i dissabte 27 d’agost, la UBIC de Solsona organitza el sisè Fora Estocs i promocions d’estiu carregat de novetats. L’esdeveniment comptarà amb la participació d’una seixantena d’establiments associats de diversos sectors.
La principal novetat és la dinamització de la zona comercial el dissabte 27. A partir de les 6 de la tarda, el grup Takumba Batucada Solsona realitzarà una rua des de davant del Casal fins l’avinguda del Pont. A més, a partir de quarts de 8 hi haurà diverses actuacions musicals als carrers de Solsona, que conviuran amb els establiments que obriran fins a les quinientes per tal d’oferir-vos diferents activitats i promocions.

Finalment, els clients dels establiments que participen en el Fora Estocs podran entrar en el sorteig de sis premis.