Fora Estocs i promocions d’estiu

Aquest divendres 25 i dissabte 26 d’agost, la UBIC de Solsona organitza el setè Fora Estocs i promocions d’estiu carregat de novetats. L’esdeveniment comptarà amb la participació de cinquanta-quatre establiments associats de diversos sectors. Durant els dos dies els establiments realitzaran promocions diverses, descomptes especials, oferiran gangues i obsequis. Continuant la línia iniciada en l’edició […]

Aquest divendres 25 i dissabte 26 d’agost, la UBIC de Solsona organitza el setè Fora Estocs i promocions d’estiu carregat de novetats. L’esdeveniment comptarà amb la participació de cinquanta-quatre establiments associats de diversos sectors.

Durant els dos dies els establiments realitzaran promocions diverses, descomptes especials, oferiran gangues i obsequis. Continuant la línia iniciada en l’edició anterior, dissabte hi haurà dinamització de la zona comercial. A partir de les 7 de la tarda, el grup Takumba Batucada Solsona realitzarà una rua, començaran al portal del Castell. I, a partir de les 9 del vespre hi haurà música itinerant pels establiments associats que obriran fins a les quinientes. Podeu consultar les promocions que ofereixen els establiments participants.

Finalment, els clients dels establiments que participen en el Fora Estocs podran entrar en el sorteig de sis premis, podeu consultar les bases del sorteig.