Entrega de premis i solucionari de la gimcana No val a badar!

El diumenge 15 de maig, a dos quarts de dotze del migdia, va tenir lloc l’acte d’entrega de premis de la gimcana de llengua “No val a badar!”. En aquesta edició, la quarta, es tractava d’endevinar la planta que produïa el fruit que s’indicava en el cartell del concurs, i veure el curiós origen de […]

El diumenge 15 de maig, a dos quarts de dotze del migdia, va tenir lloc l’acte d’entrega de premis de la gimcana de llengua “No val a badar!”. En aquesta edició, la quarta, es tractava d’endevinar la planta que produïa el fruit que s’indicava en el cartell del concurs, i veure el curiós origen de les paraules i com han arribat fins als nostres dies.

Pel que fa a establiments participants, hi va haver un total de 115 associats de la UBIC de Solsona. Amb referència als participants que van completar la butlleta i la van entregar, van ser 17; d’aquests, 16 van quedar per sobre dels 80 encerts i han estat mereixedors d’un obsequi. Els guardonats han estat:
– Canals Perelló, Lurdes
– Casaldàliga Cots, David
– Casas Riu, Paula
– Estany Subirà, Meritxell
– Fabian Kulyk, Sílvia
– Gilibets Fernández, Núria
– González Vendrell, Judit
– Moliner Montaner, Júlia
– Ollé Oriola, Joan
– Parcerissa Molins, Neus
– Redorta Bosch, Gerard
– Salas Ribalta, Joana
– Santos Viladrich, Ada
– Subirà Gilibets, Pau
– Sunyer Cardona, Berta
– Torruella Serra, Lleïr

Dos dels participants han rebut, a més, un reconeixement per haver encertat gairebé tots els enigmes: Pau Subirà Gilibets i Lleïr Torruella Serra. Al final de l’acte, també es va agrair la col·laboració de les escoles Arrels I, El Vinyet i Setelsis.
Enguany la gimcana era més laboriosa de resoldre i per aquest motiu el Servei Comarcal de Català del Solsonès, que és qui proposa cada any el repte lingüístic, felicita especialment els participants que han arribat a completar-la. En l’arxiu adjunt podeu consultar el solucionari de la quarta gimcana del No val a badar!
Enhorabona a tots!

Pots descarregar el solucionari de la 4a edició de No val a badar!