NO VAL A BADAR!

Ja ha començat la 5a edició de la gimcana No val a badar! Dilluns dia 10 d’abril, va començar una nova edició del joc de llengua “No val a badar!” que s’organitza des de la Unió de Botiguers i Comerciants de Solsona i el Servei Comarcal de Català del Solsonès. El repte d’aquesta edició es […]

Ja ha començat la 5a edició de la gimcana No val a badar!

Dilluns dia 10 d’abril, va començar una nova edició del joc de llengua “No val a badar!” que s’organitza des de la Unió de Botiguers i Comerciants de Solsona i el Servei Comarcal de Català del Solsonès.

El repte d’aquesta edició es trobar resposta a 115 endevinalles. El concurs consisteix a marcar, entre tres opcions possibles, la resposta correcta per a cada una de les endevinalles que hi ha exposades als establiments que hi participen.

Tots els participants heu de tenir en compte que no cal que segelleu les butlletes a cada establiment.

Les butlletes i les bases es poden recollir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (Ajuntament de Solsona), Oficina de Turisme del Solsonès (Consell Comarcal del Solsonès) i a www.solsonacomercial.com.

La gimcana finalitzarà el dimarts 2 de maig. S’entregarà un obsequi a cada participant que tingui la butlleta encertada. Serà en un acte públic durant la Fira de Sant Isidre de Solsona.

Pots descarregar-te les bases aquí.