Novetats en la campanya de Nadal

Tornen les dinamitzacions al carrer els festius d'obertura permesa i el sorteig del cap de setmana sorpresa

Aquest any la campanya de Nadal d’UBIC Solsona arriba carregada de propostes per a tots els gustos. Seguint la línia iniciada el 2015, la campanya de festius d’obertura permesa torna a comptar amb activitats de dinamització al carrer. Els diumenges 24 i 31 de desembre es realitzaran espectacles itinerants. Concretament, el 24 de desembre, de la mà del mag Fèlix Brunet, gaudirem de Bicicadabra. A les 11.30 des de la font del Passeig Mister F (personatge singular i divertit) començarà a fer màgia a les persones que es vagi trobant en el seu recorregut, tot conduint un tricicle d’època amb música Dixieland, portant il·lusions a petits i grans. Hi podreu trobar jocs de màgia visuals, molta participació del públic, música i una increïble posada en escena.

El diumenge 31 de desembre hi torna a haver una activitat de dinamització. Aquest diumenge al matí, des de la font del passeig a les 11.30, comença un espectacle itinerant a càrrec de la companyia Roger Canals, anomenat Miratjazz Nova Orleans que compta amb l’actuació de cinc músics que us transportaran al Mississipí a través de la seva música.

Com a principal novetat, col·laborem amb la pista de patinatge que hi haurà a la plaça del camp del 2 fins al 5 de gener. S’hi podrà patinar per 4€ durant 40 minuts, ara bé als establiments associats trobareu vals de descompte del 50% de l’import (2€).

A més, durant aquestes dates es vol tornar a premiar les compres nadalenques que es realitzin en establiments associats a l’entitat. Per aquest motiu, els consumidors podran omplir una papereta amb les seves dades personals, dipositar-la en la bústia de la campanya que tindrà cada establiment i entraran en el sorteig d’un cap de setmana sopresa per a dues persones. La campanya finalitza el proper divendres 5 de gener de 2018.