RASCA la rateta

Nova campanya de Nadal

La nova campanya de Nadal es centra en rasques que es donaran a tots els establiments associats. Entre tots els rasques es distribuirà més de 3.500€ en vals de compra. A continuació us expliquem el funcionament.

Els rasques no seran blancs, sinó que estaran impresos sobre cartolines de sis colors diferents, en l’apartat 2. Sorteig Ratetes veureu el motiu.

Funcionament de la campanya

La campanya de Nadal dels rasques s’ha convertit en un doble joc. La meitat esquerra és Rasca  i la meitat dreta és el Sorteig ratetes.

Tot seguit us expliquem la dinàmica de cada un dels dos jocs.

  1. Rasca

En la meitat esquerra del rasca disposem del Rasca pròpiament dit. Sota la banda platejada podrem trobar tres opcions: 2€ de descompte en establiments de la UBIC, 2€ de descompte a la pista de gel, Segueix buscant … Bones festes!

Pel que fa als 2€ de descompte en establiments de la UBIC indica que el premiat pot bescanviar-lo als establiments associats, fins al 6 de gener de 2019. És a dir, el rasca premiat amb aquest concepte esdevé un val de compra, el pot gastar instantàniament a l’establiment on l’hagi guanyat o bé acumular-los per realitzar una nova compra en un altre establiment associat, el client simplement cal que tingui en compte la data de caducitat.

En relació als 2€ de descompte a la pista de gel indica que el premiat pot utilitzar-lo com a val de descompte presentant-lo a la taquilla de la pista de gel de la plaça del Camp. En aquesta categoria els vals no seran acumulables.

I en la darrera opció Segueix buscant…Bones festes! indica que el client no ha estat premiat.

2. Sorteig Ratetes

En la meitat dreta del rasca hi ha el Sorteig Ratetes. Tots els establiments han estat repartits entre sis sectors, cada un dels quals té un color. Per aquest motiu, cada establiment rebrà el cartell de la campanya del color del sector al que ha estat adjudicat, i els rasques seran del mateix color.

Per als clients, l’objectiu és aconseguir les ratetes dels sis colors diferents, només podran aconseguir-les si van a un establiment de cada sector. El distintiu que tindran a l’exterior les botigues serà el seu indicador. Un cop les hagin aconseguit, les hauran de posar en un sobre amb el nom i el telèfon, després dipositar-lo a la bústia de la UBIC que hi haurà a l’Ajuntament fins al 31 de desembre a les 13h.

Entraran en el sorteig d’un premi de 600€ en vals de compra, i 2 premis de 200€ en vals de compra cada un. El sorteig es realitzarà el 2 de gener de 2019 i es contactarà amb els afortunats, que els hauran de gastar abans del 31 de gener de 2019. 

Durada de la campanya

Està previst que la campanya Rasca la Rateta s’iniciï el dijous 20 de desembre, fins a exhaurir existències. Excepte per la dinàmica del segon joc (Sorteig Ratetes) que la data límit és el 31 de desembre de 2018.

Quantitats

Tots els establiments associats disposeu de 100 rasques per distribuir entre la seva clientela, en total es distribuiran de 12.400 rasques.

Criteri d’atorgament

El criteri per donar els rasques als clients serà determinat per cada un dels establiments. Només hi podran participar persones majors d’edat.