Regalem un cap de setmana

Aquestes Festes, les teves compres als establiments de la UBIC tenen PREMI Sorteig Regalem un CAP DE SETMANA (per a 2 persones) Campanya de Nadal 2016 Bases La Unió de Botiguers i Comerciants de Solsona organitza un sorteig a través de les butlletes que dipositaran els clients en les bústies dels establiments associats, per tal […]

Aquestes Festes, les teves compres als establiments de la UBIC tenen PREMI
Sorteig Regalem un CAP DE SETMANA (per a 2 persones)
Campanya de Nadal 2016

Bases

La Unió de Botiguers i Comerciants de Solsona organitza un sorteig a través de les butlletes que dipositaran els clients en les bústies dels establiments associats, per tal de premiar les compres nadalenques en els mateixos.

Dates

Seran vàlides les butlletes que es dipositin en les bústies des del dilluns 12 de desembre de 2016 fins al dijous 5 de gener de 2017. També s’acceptaran els tiquets de compra. El sorteig es realitzarà el dimarts 10 de gener de 2017, en el transcurs de l’Assemblea General de Socis de l’entitat.

Premis

Hi haurà un únic premi, que consistirà en un cap de setmana per a dues persones.

Procediment

Els clients/es, després de realitzar una compra, tenen dret a omplir la papereta amb les seves dades personals, o bé el tiquet, i dipositar-la a la bústia. La persona afortunada serà triada per sorteig entre totes les butlletes/tiquets. Durant els tres dies posteriors al sorteig, la UBIC es posarà en contacte amb la persona guanyadora per notificar el resultat del sorteig. En cas que resulti impossible contactar amb el/la concursant guanyador/a dins el termini de tres dies, l’organització quedarà eximida de qualsevol responsabilitat i tornarà a realitzar el sorteig.

Consideracions generals

La participació al sorteig és gratuïta.
Cal ser major d’edat.
Cada compra dóna dret a omplir una butlleta per entrar en el sorteig.
No hi ha limitació total de butlletes. La participació en aquesta promoció suposa l’acceptació íntegra de les bases i la submissió expressa de les decisions interpretatives que n’emeti UBIC Solsona.