Un Estrany a l’aparador

19a edició del tradicional joc d’estiu per a nens i nenes de 5 a 12 anys. Aquest any s’amplia el termini per participar al joc, començarà el dilluns 15 de juliol i acabarà el dilluns 19 d’agost, ambdós inclosos. 

Arribem a la 19a edició del concurs estiuenc Un Estrany a l’Aparador. Consisteix en trobar als aparadors dels establiments participants un objecte que no és propi de l’establiment. Els establiments que hi participen tenen un distintiu amb el lema “Aquest establiment té un estrany a l’aparador”. Trobareu les bases a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Solsona i en aquest enllaç.

En cada requadre hi ha d’haver el segell o signatura de l’establiment i al costat hi heu d’escriure l’estrany. Hi poden participar nens i nenes de 5 a 12 anys. El termini de participació és del dilluns 15 de juliol fins al dilluns 19 d’agost de 2019, ambdós inclosos, per primera vegada s’amplia el termini per participar-hi. Teniu fins al dilluns 26 d’agost de 2019 per dipositar la fitxa omplerta a la bústia de la UBIC a l’Ajuntament de Solsona.

Els participants que hagin encertat tots els objectes estranys tindran un obsequi, per això, cal que hi hagi un número de telèfon de contacte. L’entrega de premis es realitzarà el diumenge 20 d’octubre, en el transcurs de la Fira del bolet. Entre tots els premiats que hi assisteixin se sortejarà un pack “Un dia rodó” al Tibidabo per a 4 persones.