Vols anar a París? Soci, la teva idea té premi

La UBIC Solsona organitza per primer any el primer concurs d'idees amb l’eslògan Vols anar a París? Soci, la teva idea té premi

Sota l’eslògan Vols anar a París? Soci, la teva idea té premi s’ha iniciat el primer concurs d’idees de la UBIC. Es tracta d’un concurs dirigit únicament als associats a UBIC Solsona, ja siguin propietaris o treballadors, perquè ells són els que millor coneixen l’entitat. L’objectiu del qual és buscar la millor idea per dinamitzar el comerç/serveis i que pugui beneficiar a tots els associats a l’entitat, i implantar-la en la campanya de dinamització del 2018. Podeu consultar les condicions a les bases.

Aquesta campanya és fruit d’un intercanvi d’experiències que es va realitzar el mes de setembre a Vitòria, Urduña i Amurrio (activitat promoguda per l’Agència de Desenvolupament Local). En aquella visita es va conèixer Gasteiz On, la qual ha realitzat un concurs similar durant més de 10 anys, es van comparar iniciatives i es va creure idoni proposar aquesta activitat als associats.

Per participar-hi simplement cal omplir una fitxa amb les dades bàsiques de contacte i la informació relativa al projecte, aquesta fitxa es pot descarregar al web de l’entitat. Es pot presentar per correu electrònic a info@solsonacomerial.com o bé a la seu de l’entitat (Travessia de Sant Josep de Calassanç, 9) fins al 31 de desembre de 2017. Es tindrà en compte la creativitat i originalitat, el grau de benefici pels establiments, el grau d’impacte mediàtic i la viabilitat del projecte.

Un jurat valorarà els projectes i decidirà quina és la proposta guanyadora. El premi és un viatge a París. Es comunicarà el veredicte personalment a l’afortunat/da i se l’hi farà entrega del premi a l’Assemblea General del gener de 2018.