Assemblea General de Socis

El dimecres 5 de febrer vam realitzar l’Assemblea General de Socis d’UBIC Solsona. En un lloc especial, com el Teatre Comarcal de Solsona, vam desenvolupar l’ordre del dia i vam retrobar-nos.

El passat dimecres, 5 de febrer, a dos quarts de nou del vespre, vam celebrar l’Assemblea General de Socis de la UBIC. Seguint la dinàmica iniciada el 2016, la vam realitzar en un espai especial de la ciutat, enguany al Teatre Comarcal.

Vam començar amb una pinzellada històrica dels Escolapis, de la mà de Marcel·lí Corominas Cots. Tot seguit, a dalt de l’escenari, perquè els veritables protagonistes de la UBIC són els socis, vam començar l’assemblea. Vam llegir l’acta de l’assemblea anterior i vam aprovar els pressupostos. Vam poder veure un resum de les activitats del 2019 i la previsió del 2020. Al final es va obrir el torn de paraula, moment en el qual els associats van realitzar aportacions per millorar les campanyes. Un cop finalitzada l’Assemblea, es va oferir a tots els assistents un petit refrigeri, moment en el qual vam poder intercanviar impressions per millorar l’associació.

En aquest acte hi va col·laborar l’Ajuntament de Solsona. Des de l’associació volem agrair l’assistència a la trentena d’associats que hi van participar. Ara toca treballar per materialitzar el projecte de dinamització d’aquest 2020.