Fira’t amb la UBIC

Del 3 al 26 de maig sortegem 5 vals de compra de 100€ i 4 vals de compra de 50€

Amb la campanya Fira’t amb la UBIC, UBIC Solsona sorteja vals de compra als clients dels establiments associats, perquè es puguin firar durant aquesta Fira de Sant Isidre. La campanya comença aquest dilluns 3 de maig, i acaba el dimecres 26 de maig (a les 13.30h). Els clients han de guardar el tiquet de compra, anotar-hi: el nom, els cognoms i el telèfon de contacte. Aquests tiquets de compra s’han de dipositar a la bústia de la UBIC que hi haurà a l’entrada de l’Ajuntament de Solsona. Es sortejaran 5 vals de compra de 100€ i 4 vals de compra de 50€. L’entrega es farà el divendres 14 de maig.

Tenint en compte la modificació de les dates de la Fira de Sant Isidre de Solsona, la UBIC ha ampliat les dates de la campanya. La data de finalització no serà el dimecres 12 de maig, sinó el dimecres 26 de maig a les 13.30h. El sorteig es realitzarà dimecres 26 de maig i el dijous 27 de maig es farà l’entrega. Els guanyadors podran gastar-se els vals de compra el divendres 28, dissabte 29 i diumenge 30 de maig; independentment de si hi ha fira o no. Consulteu les bases completes i vegeu el cartell.

Col·laborem amb els premis del Zoom fotogràfic de la Fira de Sant Isidre, i amb 150€ amb els premis de les escoles de l’Associació d’Empresaris Per Al Solsonès.

A més, durant els dos dies hi haurà botigues al carrer.  Segueix-nos per conèixer les nostres campanyes!

 

Hi col·labora:

  • Generalitat de Catalunya
  • Ajuntament de Solsona
  • Consell Comarcal del Solsonès

Entitat adherida a l’Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya.