Fira’t amb la UBIC

Un premi de 500€ en vals de compra, botiga al carrer, estands dels socis …

La principal acció d’aquesta Fira de Sant Isidre és la campanya “Fira’t amb la UBIC”. Consisteix en el sorteig d’un premi de 500€ en vals de compra entre tots els clients que participin en la campanya dels establiments associats.
Informació que us pot ser útil:
– S’inicia el dissabte 14 de maig.
– Finalitza el diumenge 15 de maig a les 20h.
– Els clients han de dipositar els tiquets de compra dels establiments associats, amb data compresa 14 de maig i 15 de maig (a les 20h) a la bústia de l’estand de la UBIC de la Fira de Sant Isidre, zona del Passeig.
– Darrere del tiquet hi hauran d’anotar el nom, cognoms i telèfon. Només poden participar-hi majors d’edat.
– El diumenge 15 de maig es farà el sorteig entre tots els participants.
Podeu consultar les bases completes.

A més a més, durant els dos dies hi haurà botiga al carrer. És a dir, els establiments que ho desitgin podran treure la parada davant del seu establiment.

També tornem a col·laborar amb un dels premis del Zoom fotogràfic d’aquesta fira, amb un premi de 100€ en vals de compra. Així mateix, col·laborem amb l’Associació d’Empresaris per al Solsonès, que adquireix 400€ en vals de compra pels premis dels concursos a les escoles, i la UBIC hi col·labora amb una aportació extra de 150€ en vals de compra.

I estarem encantats de rebre la vostra visita a la zona del Passeig, on hi haurà els estands dels establiments associats a la UBIC que ho han sol·licitat. I nosaltres compartirem estand amb Empresaris per al Solsonès. Ens veiem per Fira!

 

Aquesta acció compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Solsona i el Consell Comarcal del Solsonès. A més, estem adherits a Catalunya Comerç. Us convidem a seguir-nos a Instagram a @ubicsolsona