Promocions i Fora Estocs d’hivern

Des del dilluns 1 fins al diumenge 7 de març de 2021. Aprofita-ho tota la setmana!!!

La propera setmana torna la campanya Promocions i Fora Estocs d’hivern de la UBIC. Per primera vegada, la durada s’amplia a una setmana: del dilluns 1 de març fins al diumenge 7 de març. En aquesta onzena edició comptem amb 50 promocions, ofertes i descomptes de diversos sectors: alimentació, bellesa, restauració, moda i complements, esports, decoració, salut, carburants, entre altres. Les podeu consultar en el cartell.

Tots els clients d’aquests establiments podeu entrar en el sorteig de 10 premis en vals de compra (3 premis de 100€ i 7 de 50€ en vals de compra). La mecànica és molts senzilla:

  1. Comprar en un establiment adherit a la campanya, de l’1 al 7 de març de 2021
  2. Guardar el tiquet de compra, i anotar-hi al darrera: el nom, els cognoms i el telèfon de contacte. Només poden participar-hi majors d’edat.
  3. Dipositar el tiquet a la bústia de la UBIC al vestíbul de l’Ajuntament de Solsona, teniu temps fins al dia 15 de març, inclòs.
  4. El dimecres 17 de març es realitzarà el sorteig dels 10 premis en vals de compra. I el divendres 19 de març es realitzarà l’entrega.

Consulteu les bases completes.

Aquesta campanya torna a estar marcada per l’evolució de la COVID-19. Per aquest motiu recordem que comprar de manera segura depèn de tothom: Protegint-me et protegeixes, renteu-vos les mans, feu servir mascareta, respecteu la distància i respecteu l’aforament.

Aquesta campanya compta amb el suport de l’Ajuntament de Solsona i la Generalitat de Catalunya.