Una setmana de Promocions i Fora Estocs d’estiu. Aprofita-ho!

Del dilluns 2 al diumenge 8 d’agost torna el Promocions i Fora Estocs d’estiu

La propera setmana, del  dilluns 2 fins al diumenge 8 d’agost, podreu gaudir de la nova edició del Promocions i Fora Estocs d’estiu. A causa de la situació actual de la pandèmia, s’ha decidit mantenir el format de durada d’una setmana, enlloc dels dos dies.

Quaranta-cinc establiments s’han adherit a la campanya amb descomptes, promocions, obsequis, …  que realitzaran entre la seva clientela, podeu consultar-los al cartell: en pdf o en jpg. Tothom que compri en un d’aquests establiments entrarà en el sorteig de 3 premis de 100€ i 7 de 50€ en vals de compra. La mecànica del sorteig és molt senzilla:

  1. Compreu en un establiment adherit a la campanya del dilluns 2 al diumenge 8 d’agost de 2021.
  2. Guardeu el tiquet de compra i anoteu al darrera nom, cognoms i telèfon (només majors d’edat).
  3. Dipositeu el tiquet a la bústia de la UBIC al vestíbul de l’Ajuntament de Solsona (fins al 10 d’agost inclòs). Horari de la bústia: de dilluns a divendres de 8.30 h a 14.30 h.

El dimecres 11 d’agost realitzarem el sorteig dels 10 premis entre totes les butlletes, i el divendres 13 d’agost tindrà lloc l’entrega dels vals de compra. Us convidem a seguir-nos a Instagram a @ubicsolsona per estar al corrent de les nostres accions.

Podeu consultar les bases completes.

Aquesta campanya compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Solsona. A més, estem adherits a Catalunya Comerç.