Promocions i Fora Estocs d’hivern

Del 7 al 13 de març torna l’edició d’hivern

La nova edició del Promocions i Fora Estocs d’hivern es realitza des del dilluns 7 fins al diumenge 13 de març, i cada establiment participant ofereix la promoció en les dates que consideri més oportunes. Els establiments adherits realitzen descomptes, promocions, obsequis, … entre la seva clientela, podeu consultar-les en el cartell. Tothom que compri en un d’aquests establiments entrarà en el sorteig de 3 premis de 100€ i 7 de 50€ en vals de compra. Podeu consultar les bases en aquest enllaç, la mecànica és molt senzilla:

  1. Compra en un establiment adherit a la campanya durant els dies indicats a la promoció. Quan s’especifica tota la setmana s’entén dins l’horari habitual de l’establiment.
  2. Guarda el tiquet de compra i anota al darrera nom, cognoms i telèfon (només majors d’edat).
  3. Diposita el tiquet a la bústia de la UBIC al vestíbul de l’Ajuntament de Solsona (fins al dimarts 15 de març inclòs). Horari de la bústia: de dilluns a divendres de 8.30h a 14.30h.

 

Aquesta campanya compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Solsona. A més, estem adherits a Catalunya Comerç. Us convidem a seguir-nos a Instagram a @ubicsolsona