Refresca’t amb la UBIC el 5 i 6 d’agost

Torna el Promocions i Fora Estocs d’estiu de la UBIC
amb una nova mecànica de sorteig

 

El divendres 5 i dissabte 6 d’agost torna el Promocions Fora Estocs de la UBIC, cinquanta establiments de diversos sectors us oferiran promocions ben diverses que podeu consultar en el cartell. A més, comptem amb un gran canvi de la mecànica del premi per tal d’obsequiar el màxim de clientela possible, per això repartirem 490€ en vals de compra, vals per refrescar-se i l’opció d’optar a un premi especial de 150€ en vals de compra. Per cada compra realitzada en un establiment adherit a la campanya, podreu treure un val de l’urna del comerç, on hi haurà vals amb diversos premis: 5€, cervesa, cafè, refresc, gelat, bolígraf corporatiu i també podreu aconseguir vals especials per participar en el sorteig d’un premi de 150€ en vals de compra.

Pel que fa al sorteig del premi de 150€ en vals de compra, només hi poden participar majors d’edat. Heu d’aconseguir quatre vals especials, posar-los en un sobre tancat amb les vostres dades de contacte (nom, cognoms i telèfon). Haureu de dipositar el sobre tancat a la bústia de la UBIC al vestíbul de l’Ajuntament de Solsona. Teniu fins al dilluns 8 d’agost, inclòs, per dipositar-lo. El dimarts 9 d’agost realitzarem el sorteig del premi a la seu de l’entitat i contactarem amb el guanyador/a per convidar-lo a l’entrega de premis, que tindrà lloc dijous 11 d’agost.

Per més informació, consulteu les bases completes. Us convidem a seguir-nos a Instagram @ubicsolsona

Aquesta campanya compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Solsona. Entitat adherida a Catalunya Comerç.